De stabiliteit in leidsters staat hoog aangeschreven!

Wij hebben onze zoon Gijs, toen hij twee was overgeplaatst naar Hupsakee. Hiervoor heeft hij bij een grotere kinderopvang gezeten en daar waren dermate veel wisselingen in de leiding dat wij besloten hebben weg te gaan. Wij hebben destijds Hupsakee gekozen omdat het kleinschaliger is en de stabiliteit in de leidsters hier hoog staat aangeschreven.

Na twee jaar kunnen wij nu zeggen dat wij geen dag spijt hebben gehad van onze beslissing. Onze zoon is hier helemaal opgebloeid en hij heeft enorm genoten van de tijd hier. Zelfs toen hij de laatste weken van 2 dagen naar 3 dagen in de week is gegaan, had hij hier geen moeite mee. De leidsters hebben hem uitstekend opgevangen, en hij heeft echt een band met ze kunnen opbouwen. En dat vonden wij erg belangrijk.

Bovendien vonden wij ook de activiteiten die worden georganiseerd, zoals peuter yoga, muziekles, voorstellingen van o.a. Clowntje Piet, het herfst vrouwtje en Puk de Paashaas erg leuk. Ook wordt er om de paar weken een nieuw thema geïntroduceerd en is er elke dag een nieuw hulpje van de dag. Hierdoor blijft het voor de kinderen afwisselend en ging onze zoon met veel plezier naar Hupsakee toe elke week.

De stabiliteit in leidsters staat hoog aangeschreven!

- Erik en Nicole, ouders van Gijs

Meer ervaringen
Een fijne periode met goede contacten met de leidsters!
- Sam en Lydia, ouders van Jelte en Lotte
Lees verder
Vaste gezichten en leuke activiteiten.
- Misha en Muriel, ouders van Lucas en Joris
Lees verder
Bij Hupsakee Louwersdonk is de sfeer altijd positief!
- Erik en Manon, ouders van Remi en Jelte
Lees verder