Vaste gezichten en leuke activiteiten.

Wij kunnen Hupsakee van harte aanbevelen! Onze zoon Lucas heeft vier jaar lang op Hupsakee gezeten. Het is een  persoonlijk, kleinschalig kinderdagverblijf met een zeer toegankelijk management en fantastische leidsters! Lucas heeft enorm genoten van zijn tijd bij Hupsakee.

Wij vonden het erg belangrijk dat Lucas in een groep terecht zou komen met vaste leidsters. Deze wens  heeft Hupsakee meer dan waargemaakt! Tijdens zijn verblijf heeft Lucas altijd  vaste leidsters gehad en altijd vertrouwde gezichten om hem heen. Hierdoor voelde Lucas zich snel op zijn gemak,  ging hij altijd vol enthousiasme naar Hupsakee en heeft hij een hechte band opgebouwd met de leidsters.

Daarnaast worden er veel leuke en leerzame activiteiten georganiseerd zoals het lente uitje, bezoek van de brandweer, picknicken in het park, zwarte pieten op bezoek, peuterplus, buitenspelen, yogales, etc. Als ouder word je betrokken bij alle activiteiten  door middel van het klasbord, schriftje, nieuwsbrief en aan het einde van de dag is er altijd ruimte om de dag door te nemen met één van de leidsters. Er is dus ook persoonlijke aandacht voor de ouders.

Inmiddels zijn we verhuisd naar Teteringen en is onze tweede zoon Joris geboren. Helaas kunnen we Joris door de afstand niet meer naar Hupsakee brengen. Mocht Hupsakee een vestiging in Teteringen openen, dan zullen we Joris ook zeker naar Hupsakee brengen!

Misha en Muriël, ouders van Lucas en Joris

 

Vaste gezichten en leuke activiteiten.

- Misha en Muriel, ouders van Lucas en Joris

Meer ervaringen
Bij Hupsakee Louwersdonk is de sfeer altijd positief!
- Erik en Manon, ouders van Remi en Jelte
Lees verder
Wij zouden anderen Hupsakee zeker aanbevelen!
- Isabel, moeder van Fiene en Stan
Lees verder
Een fijne periode met goede contacten met de leidsters!
- Sam en Lydia, ouders van Jelte en Lotte
Lees verder