Herfstvrouwtje

Herfstvrouwtje

Het “herfstvrouwtje” woont samen met de kabouters en de dieren in het herfstbos en gaat met de peuters op zoek naar eten voor de dieren zodat deze ook in de winter met een vol buikje kunnen gaan slapen. Samen beleven we spannende avonturen in het bos

want….komt het nog goed met de kapotte paddenstoel van kabouter Langbaard? En……… zal mama eekhoorn haar verloren kindje terug vinden in dat “grote” donkere bos? Misschien kunnen de peuters daar bij helpen?!!

En als we dan moe, maar voldaan, alles weer tot een goed einde hebben gebracht, en de avond valt in het bos, is het tijd voor de dieren, kabouters en het herfstvrouwtje om te gaan slapen. Maar voordat iedereen weer in z’n warme nestje kruipt heeft kabouter Langbaard misschien nog wel een lekker glaasje bessensap voor alle peuters en juffen die we gezellig met z’n allen rond het kampvuur kunnen drinken!

Het herftsvrouwtje komt ieder jaar bij Hupsakee langs. Een week lang is de speelhal op de Paardweide omgebouwd tot herfstbos. Van maandag t/m vrijdag is de voorstelling voor alle kinderen vanaf 3 jaar voor alle locaties. Naast het herfstvrouwtje is er ook "Clwontje Piet" rond Carnaval, de "berenpicknick" in de lente en "Puk de Paashaas" tijdens pasen.

terug naar vorige pagina