10 jaar Francis!

10 jaar Francis!

10 jaar geleden kwam jij bij Hupsakee Delpratsingel binnen gewandeld. Je studeerde Pedagogiek en zocht een “bijbaantje”. Dat werd Hupsakee. Na je opleiding ging... je fulltime bij ons aan de slag en 10 jaar later…..ben je er nog steeds! Ik ben minder bij jouw begintijd betrokken geweest omdat ik toen zelf nog op mijn roze wolk zat na de geboorte van mijn oudste dochter. Ik weet nog wel dat, als ik een dagje op de Delpratsingel werkte, die “student” mij positief verraste. Je was zo begaan met de kinderen en keek net wat verder. Hoe kon jij ervoor zorgen dat de kinderen zich echt thuis voelden bij Hupsakee?

We zijn inmiddels 10 jaar verder. Je werkt al 10 jaar met veel bevlogenheid op de Delpratsingel. Je bent zojuist voor de 2e keer moeder geworden van een prachtig meisje. In de afgelopen 10 jaar heb je laten zien dat je heel bewust met de kinderen omgaat. Jij wil de kinderen niet alleen opvangen en verzorgen, maar vooral ook bijstaan in hun ontwikkeling door ze een veilige en geborgen groep te geven. Precies zoals Hupsakee dat wil. Je bent positief kritisch,, trekt aan de bel als je het gevoel hebt dat we ergens tekort schieten en kijkt daarbij altijd naar je eigen inzetbare kwaliteiten. Je bent heel leergierig en blijft je ontwikkelen. Zo heb je een aantal jaren geleden de opleiding tot “pedagogisch coach” met veel succes afgerond en bent altijd in voor trainingen en workshops. Dat kan zowel inhoudelijk zijn als een praktische workshop zoals peuteryoga.

Francis, we zijn blij jou in het team te hebben! Naast een fantastische pedagogisch medewerker ben je ook een hardwerkende fijne collega en vinden wij het een feestje om jouw dochters van zo dichtbij groot te mogen zien worden bij Hupsakee. Dank voor je inzet! Nu lekker genieten van je verlof en je kleinste meisje en straks weer fijn terug bij de Sterretjes!

terug naar vorige pagina