Jubileum Jessie!

Jubileum Jessie!

10 jaar Jessie!!!
Het lijkt al veel langer dan tien jaar, want Jessie hóórt gewoon bij Hupsakee. Maar tien jaar geleden was onze Jessie toch echt nog een jonkie. Die vol enthousiasme Hupsakee binnen kwam stappen. Ze had al wel ervaring want ze kwam al uit de kinderopvang. En ze was dus ook lekker kritisch in wat ze wilde. Ze begon als inval op de Paardeweide in een tijd dat de sollicitanten nog voor het oprapen lagen. We hadden volop keus maar Jessie stak er met kop en schouders bovenuit. En dat bleek te kloppen. Na een jaar is de Louwersdonk geopend en die heeft Jessie mee opgezet. Samen met haar all time favourite Jennifer waar ze bij haar vorige werkgever mee samen op de groep stond en die moesten we absoluut ook mee aannemen. Samen zijn ze de locatie opgestart en wat was het een feest! De locatie was toen nog drie dagen open (want andere dagen Kidscafe) en Jessie en Jennifer werkten samen die drie dagen op de groep. Ze ademen Louwersdonk.
Jessie is de regelaar en heeft alles onder controle. Voor we een vraag kunnen stellen heeft zij het antwoord al paraat. Als we nu zo en zo doen dan kunnen we dat en dat. En het klopt altijd. Dus toen de groepen twee jaar geleden uit hun voegen barste en we echt een extra slaapkamer nodig hadden, hebben we ons kantoor gauw opgeofferd. Ze hebben het daar prima onder controle en seinen ons wel in als er iets moet gebeuren. En dan zitten we gewoon gezellig op de gang.
Heb je een vraag over een kind, ouder of stagiaire die ooit bij de Louwersdonk heeft gezeten? Vraag het Jessie want die weet alles. Echt ALLES. Van de week nog, een stagiaire die daar eeuwen geleden heeft stage gelopen kwam solliciteren. Ik herkende haar niet meteen maar gelukkig ging er een belletje rinkelen. Maar Jessie, die weet nog tot in detail wie het was en waar ze daarna is gaan werken en met wie. Die weet uit haar hoofd de verjaardagen van de kinderen. De ins en outs van haar collega’s. alles wat er in de afgelopen 10 jaar Hupsakee is voorgevallen kan zij tot in detail omschrijven.
Jessie, blijf voor altijd en eeuwig onze topper op de Louwersdonk. Samen met je maatjes Jennifer en Marijke van de Brakkies. Want wat hebben de kinderen het goed bij jullie. Jullie gaan tot het gaatje om het allermooiste uit de dag te halen voor ze. En ook ouders mogen in hun handjes knijpen met jullie. Altijd denken jullie mee, altijd dat beetje extra. Ook nu komt er weer iets heel leuks aan voor kinderen en ouders en zijn jullie zo enthousiast om er iets heel moois van te maken. We hopen nog heel lang van dat enthousiasme te mogen genieten! Dank je wel Jessie, voor 10 jaar volle bak inzet voor Hupsakee!

terug naar vorige pagina