Voorstelling Pink Pietje kinderdagverblijf Hupsakee

Voorstelling Pink Pietje kinderdagverblijf Hupsakee

Sinterklaas en zijn pieten zijn weer bijna in het land.

Leuke en gezellige weken voor jong en oud staan weer voor de deur.

En ook Sinterklaas en zijn pieten hebben er ieder jaar weer zin in om een paar weken lang alle kinderen in Nederland te verrassen met iets leuks of lekkers.

Toch heeft Sinterklaas dit jaar een probleem!!

Want tussen al zijn zwarte pieten, gekleurde pieten, regenboog pieten, roet pieten en schoorsteen pieten door, loopt een heel klein pietje rond.

Dit pietje is niet groter dan je pink, daarom noemen alle pieten en Sinterklaas hem altijd “Pink Pietje”. Pink Pietje is erg verdrietig, want net als alle andere pieten wil hij Sinterklaas heel graag helpen met het weg brengen van de cadeautjes naar al die lieve kinderen. Maar omdat hij zo klein is kan hij moeilijk op de daken klimmen of grote/zware cadeaus dragen, en dat wil hij echt zo graag!

Dan zijn er ook nog een paar “plaagpieten” die Pink Pietje hier mee plagen en zeggen “Blijf jij maar in Spanje Pink Pietje, aan jou hebben we toch niets,

je bent zo klein!!” Daar word Pink Pietje nog verdrietiger van!

Deze pieten krijgen van Sinterklaas natuurlijk wel een klein “pietenstandje” en moeten dan extra pepernoten bakken, die Pink Pietje dan gezellig uit mag delen aan de kinderen. Want Sinterklaas houdt niet van “plaagpieten”, verdrietige of boze gezichten, en al helemaal niet op zijn verjaardag! Sinterklaas vindt alle pieten even lief, of je nu een zwarte, gekleurde, roet, schoorsteen of Pink Pietje bent, ja, zelfs die ondeugende  “plaagpietjes” horen er wat Sinterklaas betreft gewoon bij! 

Pink Pietje zal een bezoekje brengen aan kinderdagverblijf Hupsakee zodat de kinderen dit kleine, schattige Pietje kunnen helpen met balanceren over de daken en het gooien van cadeautjes in de schoorsteen, en Sinterklaas en zijn pieten te helpen met wat zij zelf ook het liefste doen, namelijk………. alle kinderen laten stralen!!!!

En waar word je nu vrolijker van dan van muziek?!

Daarom zullen deze twee ochtenden in het teken staan van gezellig samen zingen, dansen en bewegen op muziek, zodat we er met z’n allen een “SUPER SINTERKLAASFEEST”  van kunnen maken!

En Pink Pietje?…….die doet vast gezellig met ons mee en gaat zeker weten als een” vrolijk pietje” met Sinterklaas weer terug mee naar Spanje!

 

 

terug naar vorige pagina