Uurtarieven 2019

Uurtarieven 2019

vanaf januari 2019 gaan we minder kinderen per groep opvangen. Alle verticale groepen (o tot 4 jaar) worden groepen van gemiddeld 10 kinderen in plaats van 12 kinderen! Onze babygroep krijgt maar 8 kindjes per dag. Vrij uniek in de kinderopvang!

Naast de kleine groepen hebben wij groepshulpen die de pedagogisch medewerkers ondersteunen zodat zij alle tijd en aandacht aan uw kinderen kunnen besteden.

Alle kinderen vanaf 3 jaar gaan 1 ochtend naar de peuter plus groep. In die groep ondernemen ze allerlei activiteiten met leeftijdsgenootjes. We stomen ze klaar voor een avontuur op de basisschool. Het is handig als je dan bijvoorbeeld zelf je jas en schoenen aan en uit kunt doen, maar nog belangrijker is dat je stevig in je schoentjes staat zodat je vol zelfvertrouwen aan het avontuur gaat beginnen.

Als de "grote" kinderen naar peuter plus gaan, houden we nóg minder kinderen over op de groep. Volop tijd en aandacht voor de kinderen.

Het allerbelangrijkste? De pedagogisch medewerkers die de zorg dragen voor uw kind(eren). U wilt het liefst fijne, ervaren en professionele leidsters voor uw kind. Goed nieuws.....die hebben we al jaren!

Het reguliere uurtarief voor 2019 op de locaties Louwersdonk en Paardeweide is €8,02 Op de Delpratsingel is dit €8,12 omdat we daar met alle kinderen tussen de middag een warme voedzame maaltijd nuttigen. Dit uurtarief is inclusief de warme maaltijd.

De overheid gaat in 2019 meer bijdragen aan de kinderopvang. Uw kinderopvangtoeslag is hoger dan u in 2018 gewend bent. U krijgt dus meer kwaliteit maar gaat minder betalen. Wat fijn!

terug naar vorige pagina