Bij Hupsakee Louwersdonk is de sfeer altijd positief!

Op Hupsakee Louwersdonk is de sfeer altijd positief. Toen ik mijn oudste zoontje wekelijks weg bracht, had ik altijd het idee dat ik hem in goede handen achter liet. Bij de overdrachtsmomentjes bleek steeds dat mijn kind gezien werd en dat de leidsters door hadden wat hij nodig had en dat merkte mijn zoontje ook:  De dag kon niet beginnen zonder dikke knuffel van één van de leidsters. Ook in de periode dat Remi het lastig vond om mij te zien gaan, wisten ze zijn aandacht af te leiden, hem te troosten en hem er doorheen te helpen. 

In de laatste twee jaar op Hupsakee ontwikkelde zich ook een steeds hechtere vriendschap met twee andere jongetjes op de groep. Nu ze ondertussen alle drie naar school gaan, spelen ze nog steeds af en toe met elkaar op de woensdagen. Hoe bijzonder dat zo'n vriendschap al op een kinderdagverblijf kan beginnen!

Ondertussen gaat mijn jongste zoontje Jelte naar Hupsakee. Toen bleek dat ik opnieuw op zoek mocht naar kinderopvang was de keuze voor Hupsakee snel gemaakt. Ook nu blijkt het enthousiasme en de betrokkenheid. Terwijl de complimentjes over mijn jongste me om de oren vliegen is er ook altijd nog even aandacht voor de oudste die ondertussen naar school gaat. Soms moet ik opletten dat ik niet te lang blijf hangen, want stiekem is het ook voor papa's en mama's heel gezellig!

 

 

Bij Hupsakee Louwersdonk is de sfeer altijd positief!

- Erik en Manon, ouders van Remi en Jelte

Meer ervaringen
De stabiliteit in leidsters staat hoog aangeschreven!
- Erik en Nicole, ouders van Gijs
Lees verder
Vaste gezichten en leuke activiteiten.
- Misha en Muriel, ouders van Lucas en Joris
Lees verder
Een fijne periode met goede contacten met de leidsters!
- Sam en Lydia, ouders van Jelte en Lotte
Lees verder