Peuteryoga

Een avontuurlijke ontdekkingsreis voor elke peuter.

Interactieve voorstelling

Een thema activiteit geschikt voor iedereen.

Peuterplus plan

Leeftijdsgerichte, uitdagende en stimulerende activiteiten.

Activiteiten

Bewegen, ontdekken, ervaren, ontwikkelen en nog veel meer. Door zoveel mogelijk gevarieerde activiteiten aan te bieden kun je je als kind optimaal ontwikkelen.

Diverse activiteiten

Wij besteden veel aandacht aan activiteiten. Denk aan knutselactiviteiten, voorlezen, kringspelletjes, het bakken of koken van iets lekkers maar ook lekker buiten spelen hoort daar natuurlijk bij. We proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te geven, zodat ze de grove en fijne motoriek ontwikkelen maar ook met verschillende materialen en spelletjes te maken krijgen. En vooral omdat het gewoon heel erg leuk is! Bij het knutselen letten we erop dat het bij de belevingswereld van een kind past. We gaan dus geen schaatsen knutselen als een kind nog nooit een schaats gezien heeft en het niet eens vriest. We spelen in op de belevingswereld van een kind en proberen die wereld steeds een stukje groter te maken door met van alles kennis te maken. We gaan dus niet voor die mooie knutsel voor aan de koelkast, maar voor de ervaring van het kind. Naast deze dagelijkse activiteiten bieden we een paar extra activiteiten aan waar ze nog meer uitdaging en plezier aan beleven.

Naast de dagelijkse activiteiten krijgen alle kinderen vanaf drie jaar peuterplus aangeboden. We gaan ook regelmatigop pad met de kinderen of organiseren een leuke activiteit op locatie. Genoeg te beleven bij Hupsakee!