Werken bij Hupsakee

Zoek jij een leuke baan in de kinderopvang? Wij hebben regelmatig een leuke vacature beschikbaar en kijken graag naar wat er binnen ons team past. Wij maken graag kennis met je!
 
Parttimer (27 uur) vaste groep locatie Delpratsingel
We zoeken een sprankelende, enthousiaste pedagogisch proffesional voor onze locatie aan de Delpratsingel. Een fijne locatie midden in het centrum. Voor een groep van gemiddeld 10 kinderen tussen de 0 en 4 jaar waar je samen gaat werken met drie andere vaste collega's. Ben je creatief, neem je graag het voortouw, kan je ervan genieten de kinderen net dat beetje extra mee te geven? dan zijn we op zoek naar jou! 
 
Invalkracht
Wij zijn op zoek naar een invalkracht voor een vast aantal uren per week. Afhankelijk van hoeveel dagen jij beschikbaar kan of wil zijn bepalen wij samen met jou je uren.
Als invalkracht krijg jij een stam locatie waar je het meeste aanwezig zal zijn. Het is immers fijn als je een band op kan bouwen met de kinderen, collega's en ouders van die locatie. Je collega's zullen je met open armen ontvangen omdat ze blij zijn dat jij ze helpt er een fijne dag van te maken. Je sluit aan bij vergaderingen en cursussen die jou aanspreken en bent dus echt een onderdeel van ons team.
 
Vervanging zwangerschapsverlof (27/36 uur) 
Voor een verlof medio februari t/m juli zoeken wij een collega die het gehele verlof de vaste collega wil zijn op die groep. het gaat om een groep van gemiddeld 10 kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Natuurlijk is er de mogelijkheid voor een langer contract omdat we altijd op zoek zijn naar invalkrachten en er geregeld iemand met verlof gaat. 
 
Ben jij niet vies van een beetje modder, hou je wel van een beetje avontuur en wil je de kinderen graag begeleiden in een ontdekkingsreis door de groepen en tuinen van Hupsakee?
Beschik jij over de juiste diploma's, een berg enthousiasme en wil je Hupsakee graag leren kennen? Mail ons dan op r.leenders@kdvhupsakee.nl voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van je!