Werken bij Hupsakee

Zoek jij een leuke baan in de kinderopvang? Dan hebben wij een leuke vacatures voor jou!
 
Parttime Pedagogisch medewerker Locatie Louwersdonk (2 dagen)
Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze locatie aan de Louwersdonk. Het is een kleine, sfeervolle vestiging met 2 verticale groepen. De groepen bieden genoeg gelegenheid tot ontdekken en de tuin is ook een ontdekparadijs. Wil jij in de kleinschalige team op 2 vaste dagen komen werken? stuur dan je motivatie en cv naar info@kdvhupsakee.nl en we nemen gauw contact met je op! 
 
Invalkracht
Wij zijn op zoek naar een invalkracht voor een vast aantal uren per week. Afhankelijk van hoeveel dagen jij beschikbaar kan of wil zijn bepalen wij samen met jou je uren.
Als invalkracht krijg jij een stam locatie waar je het meeste aanwezig zal zijn. Het is immers fijn als je een band op kan bouwen met de kinderen, collega's en ouders van die locatie. Je collega's zullen je met open armen ontvangen omdat ze blij zijn dat jij ze helpt er een fijne dag van te maken. Je sluit aan bij vergaderingen en cursussen die jou aanspreken en bent dus echt een onderdeel van ons team.
 
Ben jij niet vies van een beetje modder, hou je wel van een beetje avontuur en wil je de kinderen graag begeleiden in een ontdekkingsreis door de groepen en tuinen van Hupsakee?
Beschik jij over de juiste diploma's, een berg enthousiasme en wil je Hupsakee graag leren kennen? Mail ons dan op info@kdvhupsakee.nl voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van je!

BBL leerlingen

Helaas bieden wij geen werkplekken aan BBL leerlingen.