Werken bij Hupsakee

Waarom binnen je comfortzone blijven als er daarbuiten veel meer te beleven valt?

Kom gezellig werken bij Hupsakee!!

We hebben op het moment geen vacatures beschikbaar maar je mag altijd je open sollicitatie sturen.

Hupsakee Breda & Jouw baan

Hupsakee is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf met 3 vestigingen in Breda. We hebben kleinere groepen dan gemiddeld (waar de meeste kinderen 16 kinderen per groep opvangen vangen wij gemiddeld 10 kinderen per groep op). Uniek aan Hupsakee zijn de groepshulpen en concierge. Zij regelen alle randvoorwaarden waardoor jij al jouw aandacht en tijd aan de kinderen kan besteden. Tijd en oprechte aandacht; Daar ligt de kracht van Hupsakee. Onze focus ligt op de ontwikkeling van het kind en geloven erin dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig mogen ontdekken. De kinderen mogen op onderzoek uit en wij stimuleren dit door hen materialen aan te bieden en de zintuigen te prikkelen. Uiteraard bewaken wij hierbij de grenzen om de veiligheid te borgen.

Je komt werken in een fijn team. Wil je weten wie je toekomstige collega’s zijn? Klik even door naar de medewerkers op deze site.

Wat wij bieden

Wij proberen er alles aan te doen zodat er zoveel mogelijk tijd en oprechte aandacht is voor de kinderen. Denk aan ondersteuning van een interieurverzorgster, een groepshulp, een concierge, een leidinggevende en een pedagogisch coach. Doordat zij jou ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden heb jij veel tijd voor de kinderen, daar waar het echt om draait! Daarnaast is er ook nog een peuter plus leidster die alle kinderen van 3 jaar een ochtend in de week extra uitdaging kan bieden.

In 2020 willen we je graag bijscholen tot excelente babyspecialist. Op die manier ben jij qua diploma’s klaar voor 2023, maar nog belangrijker: weet jij alles over het babybrein, hoe je overprikkeling voor kunt zijn en hoe je baby’s die fijne tijd kunt geven die ze verdienen. Dat eerste jaar is namelijk van groot belang!

Je hebt geen proeftijd, want we geloven erin dat jij de ruimte moet krijgen om jezelf te ontwikkelen binnen Hupsakee!

Uiteraard volgen we de cao Kinderopvang.

Onze ideale Pedagogisch medewerker

  • Heeft een erkend diploma: MBO Pedagogisch werk 4 / Kinderopvang SPW 4 of een HBO diploma: PABO, Psychologie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
  • Is Woonachtig in of in de buurt van Breda
  • Heeft al flink wat jaartjes ervaring in de kinderopvang

 Solliciteren? Leuk!

Mail je brief met motivatie én cv naar info@kdvhupsakee.nl t.a.v. Renee Leenders. Vragen? Bel Renee: 06-4837 4317

En dan?

Spreekt jouw brief ons aan, pas je binnen het plaatje waar wij naar op zoek zijn? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatie gesprek. Mocht dat sollicitatiegesprek voor beide kanten positief uitpakken dan vragen we je een ochtend mee te draaien op de groep waar wij een nieuwe collega zoeken. Zo kunnen jij en je toekomstige collega’s kijken of er een match is, of Hupsakee bij jou past en of jouw werkwijze in de basis overeen komt met die van ons. Is dat zo dan gaan we graag een tweede gesprek aan.

Kom je bij ons werken?

Dan krijg je in eerste instantie een contract voor een half jaar. Als je bij ons start word je eerst ingewerkt door jouw ervaren collega’s binnen Hupsakee. Na je inwerkdagen ga je voor het echie. We hopen dat je samen met ons aan een mooie toekomst voor Hupsakee wil bouwen! Onze intentie is altijd naar een vast contract toewerken. Vaste gezichten op de groep vinden wij namelijk erg belangrijk!

We horen je graag!

 

 

BBL leerlingen

Helaas bieden wij geen werkplekken aan BBL leerlingen.