Werken bij Hupsakee

Zoek jij een leuke baan in de kinderopvang? Dan hebben wij verschilende leuke vacatures voor jou! 
 
Parttime pedagogisch medewerker (3 dagen) vaste groep
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je kinderopvang carierre, of wil jij de overstap maken vanuit het onderwijs, de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg? Wil jij weten wat er voor jou te ontdekken valt binnen Hupsakee? Wij hebben een vacature voor 3 dagen op een vaste groep. Je maakt onderdeel uit van een team met 4 vaste collega's waarmee je jouw groep alles kan bieden wat jullie samen aan skills bezitten. De een extrovert en altijd in voor een dansje of gekke activiteiten. De ander is juist heel rustig en die persoon waar kinderen graag zelf op af stappen als ze even quality time met je willen. Zo houden we er rekening mee dat de collega's goed bij elkaar passen en zo de kinderen een fijne, veilige en uitdagende omgeving bieden. 
Wil jij graag werken in dit fijne team voor 3 dagen in de week? Laat dan snel van je horen zodat we ekaar kunen leren kenen en je alles kunnen vertellen over de werkplek. We horen graag van je! r.leenders@kdvhupsakee.nl
 
Invalkracht
Wij zijn op zoek naar een invalkracht voor een vast aantal uren per week. Afhankelijk van hoeveel dagen jij beschikbaar kan of wil zijn bepalen wij samen met jou je uren.
Als invalkracht krijg jij een stam locatie waar je het meeste aanwezig zal zijn. Het is immers fijn als je een band op kan bouwen met de kinderen, collega's en ouders van die locatie. Je collega's zullen je met open armen ontvangen omdat ze blij zijn dat jij ze helpt er een fijne dag van te maken. Je sluit aan bij vergaderingen en cursussen die jou aanspreken en bent dus echt een onderdeel van ons team.
 
Ben jij niet vies van een beetje modder, hou je wel van een beetje avontuur en wil je de kinderen graag begeleiden in een ontdekkingsreis door de groepen en tuinen van Hupsakee?
Beschik jij over de juiste diploma's, een berg enthousiasme en wil je Hupsakee graag leren kennen? Mail ons dan op info@kdvhupsakee.nl voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van je!
 
Zomer invalkracht
Heb je je opleiding kinderopvang afgerond en ga je hierna verder studeren? zoek je voor in de vakanties een leuke (bij) baan? Wij zoeken jou! We gaan je eerst goed inwerken en daarna ben je als flexibele invalkracht inzetbaar. Jij geeft aan hoeveel dagen en welke weken je beschikbaar bent. Laat het ons weten als je meer vragen hebt over deze baan. 
 
Er zijn regelmatig andere leuke vacatures beschikbaar dus zit jouw plaatje er niet bij maar zou je wel graag bij Hupsakee willen werken dan horen we je heel graag! je kunt ons het beste mailen op r.leenders@kdvhupsakee.nl 
 

BBL leerlingen

Vanaf 2022 bieden wij enkele BBL werkplekken aan. We vinden het belangrijk om je veel aandacht te geven. Jij bent immers de pedagogisch proffesional van de toekomst. Daarom kijken we welke groep het beste bij jou past, waar de beste klik is en hoe we jou die aandacht kunnen geven die je nodig hebt. Heb je interesse stuur je motivatie en cv naar r.leenders@kdvhupsakee.nl en wij gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.