Werken bij Hupsakee

Pedagogisch medewerker – Parttime / Fulltime

Vacature – Breda – Husakee – Vacature 1: 18 uur – Vacature 2: 36 uur

Hupsakee Breda & Jouw baan

Hupsakee is een kleinschalig, warm particulier kinderdagverblijf met 3 kleine vestigingen in Breda. We hebben gem. 10 kinderen per groep en uniek aan ons concept zijn de groepshulpen. Ze regelen alle randvoorwaarden (wassen, opruimen e.d.) waardoor jij al jouw aandacht aan de kinderen kan besteden. Onze focus ligt op de ontwikkeling van het kind en geloven erin dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig moeten ontdekken en niet om hen continue te beschermen. Ze mogen op onderzoek en wij stimuleren dit door hen materialen aan te bieden en hun zintuigen te prikkelen. Uiteraard bewaken wij hierbij de grenzen om de veiligheid te borgen.

Wil je weten wat klanten over ons schrijven en wie je toekomstige collega’s zijn? www.kdvhupsakee.nl2 Vacatures

  1. locatie Louwersdonk: 2 werkdagen (woensdag + vrijdag) – 18 uur – beschikaar tijdens schoolvakanties
  2. Locatie Delpratsingel: 4 dagen – 36 uur

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een kleinschalig, menselijk en warm kinderdagverblijf waar er altijd een manager / directeur en pedagogisch coach aanwezig is om jou te helpen. We hebben dus geen zelfsturende teams die alles maar zelf moeten regelen. Verder kun jij jezelf bij ons volop ontwikkelen. Wij bieden vele keuzes aan, maar jij bepaalt wat en hoeveel je doet. We doen er alles aan om jou maximaal te ontlasten, zodat jij jezelf volledig op de kinderen kunt focussen. Zo hebben we groepshulpen, kantoorpersoneel en een tuinman. Om te zorgen voor een goed inwerktraject zal de pedagogisch coach jou begeleiden met een traject op maat. Je hebt geen proeftijd, want we geloven erin dat jij de ruimte moet krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Uiteraard volgen we de cao Kinderopvang.

                                                                                                                                                                                                              

De ideale Pedagogisch medewerker

- Diploma: MBO Pedagogisch werk 4 / Kinderopvang SPW 4 of een HBO diploma: PABO, Psychologie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

- Woonachtig in de buurt van breda

- Relevante werkervaring is uiteraard een pre

- Type persoon Louwersdonk: We hebben we een kleine, knusse vestiging en jouw collega’s zijn behoorlijk creatief. Jij vult het team aan doordat je goed overzicht kunt behouden en opmerkzaam bent. Je bent communicatief vaardig, bijv. richting ouders.

- Type persoon Delpratsingel: Je bent zelfverzekerd en een kartrekker. Je kunt goed het overzicht bewaren en kunt goed communiceren met ouders.

Solliciteren en Proces

info@kdvhupsakee.nl t.a.v. Renee Leenders. Vragen? Bel Renee: 06-4837 4317

 We zijn altijd op zoek naar fijne invalkrachten! Vind jij het leuk om op verschillende locaties te werken en is je kracht flexibiliteit en betrokkenheid? Dan zijn onze 3 locaties heel blij met jou! Je biedt de kinderen een fijne dag aan wanneer de vaste pedagogisch medewerker er niet is. Je bent een belangrijke schakel in onze organisatie, en van onmisbare waarde.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op zodat we je een kijkje in de keuken kunnen geven. We nodigen je uit op de betreffende locatie en je maakt kennis met je potentiele toekomstige toffe collega’s. En die zijn toevallig erg leuk om als collega te hebben! Daar tegenover staat natuurlijk ook dat wij niet zomaar iemand in huis nemen, maar deze plek alleen geschikt is voor de allerleukste collega’s

Mail je sollicitatie en cv naar info@kdvhupsakee.nl en misschien zien we jou snel bij Hupsakee!

 

 

 

 

BBL leerlingen

Helaas bieden wij geen werkplekken aan BBL leerlingen. Volg je een opleiding voor Pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een stageplaats, dan kun je ook een sollicitatie richten per mail.