Werken bij Hupsakee

-parttime pedagogisch medewerker op een vaste groep-

 

Hupsakee Breda & Jouw baan

Hupsakee is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf met 3 vestigingen in Breda. We vangen gemiddeld 10 kinderen per dag op met 2 vaste pedagogisch medewerkers. Kleine groepen dus, met veel tijd voor individuele aandacht.

Uniek aan Hupsakee zijn de groepshulpen en concierge. Onze Betty en Monique zorgen voor alles om jou en de kinderen heen waardoor jij al jouw aandacht en tijd aan de kinderen kan besteden. Onze concierge Kees zorgt dat alle tuinen, dieren en klussen bijgehouden worden en daarnaast hebben we Anja die zorgt dat alle spel- en  knutselmaterialen er zijn als jij een leuke activiteit hebt bedacht. Tijd en oprechte aandacht; Daar ligt de kracht van Hupsakee.  Onze focus ligt op de ontwikkeling van het kind en geloven erin dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig mogen ontdekken. De kinderen mogen op onderzoek uit en wij stimuleren dit door hen materialen aan te bieden die de zintuigen te prikkelen. Uiteraard bewaken wij hierbij de grenzen om de veiligheid te borgen.

 

Wat wij bieden

Je komt op een verticale groep te werken op de locatie Paardeweide in de Haagse Beemden. Je werkt 2 dagen als vaste pedagogisch medewerker bij de Wijsneusjes. Uiteraard met vaste collega’s. Wij proberen er alles aan te doen zodat er zoveel mogelijk tijd en oprechte aandacht is voor de kinderen. Denk aan ondersteuning van een interieurverzorgster, een groepshulp, een concierge, een leidinggevende en een pedagogisch coach. Doordat zij jou ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden heb jij veel tijd voor de kinderen, daar waar het echt om draait!  Daarnaast is er ook nog een peuterplus leidster die alle kinderen van 3 jaar een ochtend in de week extra uitdaging biedt. Daardoor heb je in de ochtenden nog minder kinderen op de groep en meer tijd voor individuele aandacht.

Je hebt geen proeftijd, want we geloven erin dat jij de ruimte moet krijgen om jezelf te ontwikkelen binnen Hupsakee!

Uiteraard volgen we de cao Kinderopvang.

                                                                                                                                                                                

Onze ideale Pedagogisch medewerker

  • Heeft een erkend diploma: MBO Pedagogisch werk 4 / Kinderopvang SPW 4 of een HBO diploma: PABO, Psychologie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
  • Is woonachtig in of in de buurt van Breda
  • Heeft al flink wat jaartjes ervaring in de kinderopvang
  • Type persoon: Je bent zelfverzekerd en enthousiast. Je kunt goed het overzicht bewaren en daarnaast ook goed communiceren met ouders en collega’s. Jij bent die fijne pedagogisch medewerker waar de ouder zijn of haar kind met alle plezier achter laat omdat ze weet dat hij of zij in hele goede handen is. Dat je affiniteit hebt met kinderen van 0 tot 4 jaar en andere typische pm’er kenmerken hebt laten we achterwege want dat is vanzelfsprekend als je op een functie in de kinderopvang solliciteert!

 

Solliciteren? Leuk!

Mail je brief met motivatie én cv naar info@kdvhupsakee.nl t.a.v. Esmé Corbijn. Vragen? Mail dan even of vraag of Esme je terug belt.

 

En dan?

Spreekt jouw brief ons aan, pas je binnen het plaatje waar wij naar op zoek zijn? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatie gesprek. Mocht dat sollicitatiegesprek voor beide kanten positief uitpakken dan vragen we je 1 ochtend mee te draaien op de groep waar wij een nieuwe collega zoeken. Zo kunnen jij en je toekomstige collega’s kijken of er een match is, of Hupsakee bij jou past en of jouw werkwijze in de basis overeen komt met die van ons. Is dat zo dan gaan we graag een tweede gesprek aan.

 

Kom je bij ons werken?

Dan krijg je in eerste instantie een contract voor een half jaar. Als je bij ons start word je eerst ingewerkt door jouw ervaren collega’s binnen Hupsakee. Na je inwerkdagen ga je voor het echie. We hopen dat je samen met ons aan een mooie toekomst voor Hupsakee wilt bouwen! Onze intentie is altijd naar een vast contract toewerken. Vaste gezichten op de groep vinden wij namelijk erg belangrijk!

 

We horen je graag!

 

Naast deze vacature hebben we ook weer inval vacatures beschikbaar vanaf april. Solliciteren? Mail Esme op info@kdvhupsakee.nl met de aanhef "vacature invalkracht". 

BBL leerlingen

Helaas bieden wij geen werkplekken aan BBL leerlingen.