Werken bij Hupsakee

De afgelopen maanden hebben wij een aantal leuke, nieuwe collega's mogen verwelkomen! Hier zijn wij blij mee want de medewerkers van Hupsakee maken Hupsakee. 

We hebben daardoor op het moment geen vacatures voor vaste groepen en vaste dagen. Tóch is het verstandig een open sollicitatie te sturen als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende baan in de kinderopvang. We weten immers nooit zeker wanneer er weer een plekje vrij komt. Als we je brief al gelezen hebben dan weten we wie er perfect in dat plaatje zou kunnen passen op basis van de brief. We kijken namelijk naar een goede combinatie van pedagogisch medewerkers op een groep. Als we jou op basis van je brief goed bij een groep vinden passen nodigen we je uit voor een kennismaking. Je hebt dan een gesprek met 2 leidinggevenden. Als we een fijn gesprek hebben en zowel jij als wij enthousiast zijn dan vragen we je een ochtend mee te draaien op de betreffende groep. Zowel jij als je nieuwe toekomstige collega's kunnen ervaren of jullie elkaar aanvullen en of er een klik is. Is dit de plek waar jij zou willen werken? Wordt je blij van de werkomgeving en van je collega's? Dan ben je misschien door naar de volgende ronde. Dat is je aarbeidsvoorwaarden gesprek.  Wat heeft Hupsakee jou te bieden en wat verwachten wij van jou? En dan is de keus aan jou.......ga jij voor die leuke baan bij Hupsakee? Zie je jezelf hier voor langere tijd werken en je ontwikkelen? 

als je bij ons komt werken werken we je eerst een aantal dagen in. Ook als je al een berg ervaring hebt vinden wij het belangrijk dat je de tijd krijgt om bekend te worden met Hupsakee en je collega's. We willen ook dat je de ouders en kinderen al een keer gezien hebt voordat jij als pedagogisch medewerker de deur voor ze open doet! Het is fijn als jij, de kinderen en de ouders weten wie er is. De eerste maanden wordt je begeleid door onze pedagogisch coach Esme zodat jij de ruimte krijgt om Hupsakee te ontdekken en wegwijs te worden zonder dat je in het diepe wordt gegooid. 

Lijkt je dit wat? Stuur dan een open sollicitatie per mail waarin je ook duidelijk aangeeft naar welke droom vacature je voorkeur uit gaat. Hoeveel dagen werk je het liefst, Op welke dagen zou jij het allerliefste niet werken omdat je dan een hobby uitoefent of er voor je eigen kindje(s) wil zijn? gaat je voorkeur uit naar een verticale groep of onze babygroep en welke vestiging spreekt jou het meeste aan. Natuurlijk willen we vooral weten wie jij bent en wat jij wil toevoegen aan Hupsakee. 

We kijken uit naar jouw open sollicitatie en wie weet spreken we elkaar snel!  

 

 

 

BBL leerlingen

Helaas bieden wij geen werkplekken aan BBL leerlingen. Volg je een opleiding voor Pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een stageplaats, dan kun je ook een sollicitatie richten per mail.