Veiligheid

Het kinderdagverblijf moet een veilige omgeving zijn voor alle kinderen.

Veiligheid bij Hupsakee

Het kinderdagverblijf voldoet aan alle mogelijke veiligheidseisen en brandveiligheidseisen zoals die in de gemeentelijke verordening staan. Er worden protocollen gemaakt voor verschillende calamiteiten zoals een brand die is ontstaan, ongewenst bezoek, een ongeval met een kind enz.

Bij al onze locaties moet je als bezoeker aanbellen om binnen te komen. Een medewerker van Hupsakee doet de deur voor u open. Voor een rondleiding of ander bezoekje moet om die reden altijd een afspraak gemaakt worden. Komt u zonder afspraak dan zullen we u vriendelijk verzoeken om een afspraak te maken. Niet omdat we u niet ons kinderdagverblijf willen laten zien, maar omdat de veiligheid van onze kinderen en medewerkers altijd voorop staan.

Komt een ander uw kindje halen? Wij willen dit altijd van u als ouder te horen krijgen. Hebben wij dit niet van u te horen gekregen dan zullen we uw kind niet meegeven. Ook niet als we deze persoon al eens eerder hebben gezien. Wij hebben immers de verantwoording over uw kind en willen alleen van u en uw eventuele partner weten wie u kind wanneer mag ophalen.

GGD inspecties

Uiteraard is er voortdurend toezicht op de kinderen en wordt de vestiging ieder jaar geïnspecteerd door de GGD. Veiligheid staat voorop maar moet niet een overheersend criterium worden waardoor kinderen nergens even ongestoord hun gang kunnen gaan.

U kunt hier het recente GGD inspectie rapport van de locatie Paardeweide downloaden.
U kunt hier  recente GGD inspectie rapport van de locatie Delpratsingel downloaden.
U kunt Hierhet recente GGD inspectie rapport van de locatie Louwersdonk downloaden.