Tarieven

Hupsakee Paardeweide en Louwersdonk hanteren in 2024 een uurtarief van €10,57 bij afname van 11 uur per dag. Hupsakee Delpratsingel hanteert een uurtarief van €10,85 inclusief een gezonde warme maaltijd als lunch. 

En dat voor groepen met gemiddeld 10 kinderen van 0 tot 4 jaar! 

De overheid draagt bij in de kosten voor kinderopvang. Hoeveel kinderopvang toeslag u krijgt hangt af van uw inkomen, het aantal uren dat u werkt en van het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat. Op de website van de belastingdienst/toeslagen vindt u informatie over kinderopvangtoeslag.

Als uw kind een dag niet naar Hupsakee komt en u heeft dit minimaal de dag ervoor voor 18 uur aan ons doorgegeven dan noteren wij deze dag als ruildag. U kunt het gehele kalenderjaar ruilen mits er plek is op de groep. Er kunnen geen rechten aan de ruildagen worden verleend. Op nationaal erkende feestdagen zijn wij gesloten en op kerstavond en oudjaarsavond sluiten wij om 17.00 uur. deze dagen en uren worden wel doorberekend en kunnen niet geruild worden. 

Kinderopvangtoeslag

De belastingdienst vergoed maar tot een bepaald uurtarief. Dat maximale uurtarief is in 2024 vastgesteld op €10,25 per uur.

Inclusief luiers en voedingen

De prijs is inclusief luiers, vers fruit, brood, melk en andere voedingsproducten. Flesvoeding, dieetvoeding en eventueel avondeten dient u zelf mee te nemen.

Neem contact met ons op

Vraagt u naar de mogelijkheden via info@kdvhupsakee.nl of neem contact op met de vestiging.