Tarieven

Hupsakee Paardeweide en Louwersdonk hanteren in 2021 een uurtarief van €8,54 bij afname van 11 uur per dag. Hupsakee Delpratsingel hanteert een uurtarief van €8,76 inclusief een gezonde warme maaltijd.

En dat voor groepen met gemiddeld 10 kinderen van 0 tot 4 jaar! Onze babygroep bestaat uit maximaal 8 kinderen!

De overheid draagt bij in de kosten voor kinderopvang. Hoeveel kinderopvang toeslag u krijgt hangt af van uw inkomen, het aantal uren dat u werkt en van het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat. Op de website van de belastingdienst/toeslagen vindt u informatie over kinderopvangtoeslag.

Kinderopvangtoeslag

De belastingdienst vergoed maar tot een bepaald uurtarief. Dat maximale uurtarief is in 2019 vastgesteld op €8,02 per uur. U krijgt dus over het volledige reguliere uurtarief kinderopvangtoeslag aangeboden.

Kinderopvang per uur

Wilt u wel kinderopvang, maar is een hele dag niet nodig? U kunt ook kinderopvang per uur afnemen. U neemt een vast aantal uren per dag af (bijvoorbeeld van 10.00 tot 16.00 uur) en betaalt alleen die uren die u afneemt. Het uurtarief voor deze vorm van opvang is in 2021 €9,15 per uur voor de locaties Paardeweide en Louwersdonk en voor de locatie Delpratsingel €9,37 per uur inclusief warme maaltijd.
 

Inclusief luiers en voedingen

De prijs is inclusief luiers, vers fruit, brood, melk en andere voedingsproducten. Flesvoeding, dieetvoeding en eventueel avondeten dient u zelf mee te nemen.

Neem contact met ons op

Vraagt u naar de mogelijkheden via info@kdvhupsakee.nl of neem contact op met de vestiging.