Vestigingen

Paardeweide

Paardeweide

Haagse Beemden

Bekijk vestiging
Delpratsingel

Delpratsingel

Centrum

Bekijk vestiging
Louwersdonk

Louwersdonk

Haagse Beemden

Bekijk vestiging

Werken bij Hupsakee?

Ben jij onze nieuwe medewerker? Kom werken bij een van onze drie kinderopvang vestigingen in Breda.

Onze medewerkers

Maak kennis met onze pedagogische medewerkers die zorgen voor uw kind.

Oudercommissie

Bij alle drie de vestigingen van Hupsakee is een oudercommissie actief, voor uw belangen als ouder.

Historie

Hupsakee is een particulier kinderdagverblijf. Hupsakee is in september 2005 gestart,  vanuit de overtuiging dat een kinderdagverblijf veilig, leerzaam maar vooral leuk moet zijn! We geloven dat wij dat kunnen bieden door kleinschalige opvang met een team wat met zorg is uitgekozen. De Pedagogische medewerkers zorgen immers voor uw kind. Zij moeten in staat zijn oog te hebben voor veiligheid, hygiëne, ontwikkeling en de individualiteit van het kind. Kortom: een kind kunnen bieden wat het nodig heeft.

Kinderdagverblijf Hupsakee opende haar eerste vestiging op 1 september 2005 aan de Slingerweg te Breda. In 2007 is een tweede vestiging van Hupsakee met 2 groepen geopend op de hoek van de Delpratsingel en de Meerten Verhofstraat. De locatie aan de Slingerweg is inmiddels verhuisd naar de Paardeweide en heeft 4 groepen. In 2014 is de derde vestiging van Hupsakee geopend aan de Louwersdonk. Wederom een kleinschalige locatie met 2 groepen.

Visie

Kinderdagverblijf Hupsakee streeft ernaar een veilige en vertrouwde opvangsituatie te bieden. Een opvangsituatie die aansluit op de thuissituatie, maar de thuissituatie ook aanvult door kinderen te prikkelen en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit vraagt om kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Daarom kijken wij niet naar het beschikbare vloeroppervlak en de maximaal haalbare groepsgrootte, maar kijken wij primair naar  de samenstelling en dynamiek in een groep. Dit doen wij om te voorkomen dat groepsgrootte ten koste gaat van de dynamiek in een groep. Op die manier is er voldoende aandacht voor het samenzijn als groep, maar zorgen wij ook voor voldoende individuele aandacht.

Doelstellingen

Hupsakee heeft zich tot doel gesteld om een veilige en vertrouwde kinderopvang situatie te bieden, in een gezellige omgeving en warme sfeer. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. We proberen een opvangsituatie te bieden die vergelijkbaar is met de thuissituatie, waar kinderen zich veilig en geborgen voelen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Door het samenzijn in een groep leren kinderen van elkaar. Door de indeling in verticale groepen hebben de kinderen een verschillend dagritme en is er voor iedere kind voldoende aandacht voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. In de tijd dat een kind bij ons op het kinderdagverblijf is proberen we het dan ook zo goed mogelijk te volgen in zijn ontwikkeling. In de combinatie met thuis is dit een goede basis voor hun verdere leven.