Laatste foto’s

Hieronder vindt u enkele foto albums van Hupsakee. Kunt u de foto's van uw kinderen niet vinden? Log dan in via ons login systeem (Mijn hupsakee), want enkele foto albums zitten achter gesloten deuren!.

Sponsorloop
Vanaf 2017 steunen we ieder jaar een nieuw doel middels een sponsorloop. De kinderen leggen een parcours af, halen stempels op en halen zo geld op voor een goed doel. Dit jaar was op de locatie Paardeweide het doel de Voedselbank. Naast een financiele bijdrage kunnen ouders ook producten inleveren. We hebben heel veel producten plus een bijdrage van €433,- aan de voedselbank kunnen schenken. 
Album bekijken
Baby club excellente beroepskrachten
10 van onze medewerkers zijn gestart met een intensieve training omdat we onze baby's nog meer willen bieden in de omgeving van een kinderdagverblijf. Hoe zorgen wij dat de baby's zich optimaal kunnen ontwikkelen op het kinderdagverblijf. Hoe minimaliseren wij de prikkels en welke prikkels kunnen we zu juist bieden om te stimuleren. En bovenal: hoe bieden we ze een veilige en warme omgeving? 
Album bekijken
Avond 2 daagse
Net als alle grote broertje en zusjes op school de avond 4 daagse hebben, hebben wij de avond 2 daagse! Met al onze vriendjes, vriendinnetjes, papa's, mama's, opa's, oma's en alle anderen die mee willen gaan wij na de warming up van start.  2 avonden staan in het teken van wandelen, liedjes zingen, opletten op het verkeer, stempels en hapjes en drankjes halen. we worden langs de kant aangemoedigd! 
Album bekijken
Modderdag
Tijdens modderdag mogen we nóg viezer worden dan normaal! We gaan op ontdekkingstocht!
Album bekijken
Zomer!
Een aantal zomer foto's op een rijtje!
Album bekijken
Pip ons lammetje
Ieder jaar bieden wij ons als opvang adres aan voor een eventueel verstoten lammetje. Als een schaap niet voor haar lam wil zorgen brengen wij het met de fles groot. Zo leren wij de kinderen dat je goed voor een dier moet zorgen. Na 6 tot 8 weken is het lammetje groot en sterk genoeg om zelfstandig te eten en gaat het terug naar de boerderij. 
Album bekijken
Activiteiten
Bij Hupsakee proberen we de kinderen zoveel mogelijk te ervaren. Dit doen we door tal van activiteiten aan te bieden waarbij ze vooral zelf op ontdekkingsreis gaan. Een kleine greep uit onze activiteiten deze maand......
Album bekijken
Delpratsingel
Album bekijken
Dieren bij Hupsakee
Album bekijken
1 2 3