Hupsakee stappenchallenge

Hupsakee stappenchallenge

We zijn met 30 (vrijwillige) medewerkers van Hupsakee gestart met de Hupsakee stappenchallenge! We lopen virtueel van de locatie Paardeweide naar Cannes in Zuid Frankrijk. Iedere medewerker draagt een stappenteller en de doelstelling is dat iedereen 10.000 stappen per dag zet. Met 10.000 stappen per dag beweeg je voldoende en voel je je fitter.

Het zijn 5 teams van 6 collega's die onderweg zijn. We zijn behoorlijk fanatiek want de meeste van ons gaan ruim  over die 10.000 stappen heen! Inmiddels is de challenge aangepast en lopen we naar Rome omdat we te snel in Cannes arriveren. Wat een teams!  

Het doel van deze challenge is bewustwording van je leefpatroon, lekker buiten zijn en teambuilding. We merken nu al dat veel van de collega's het heerlijk blijken te vinden om dagelijks een stukje te wandelen en er veel collega's gezellige momentjes met de eigen kinderen aan beleven. Hoe gezellig is het om met zijn tweetjes een wandeling te maken in het zonnetje en zo de dagelijkse dingen te bespreken met je kind?

Tot nu toe (we zitten in week 3) is het een succes. Leuk om de sfeer tussen de collega's te zien als het om de challenge gaat!

terug naar vorige pagina