We zijn er weer!!

We zijn er weer!!

Wat heerlijk dat we al weer een aantal weken volle groepen met kinderen zien! Wat hebben we die blije kindergezichtjes gemist zeg!

Natuurlijk hielden we contact op afstand, maar niets is fijner dan weer real life te kunnen knuffelen en kletsen!  

In de rustige tijd die we hebben gehad, hebben we niet stilgezeten. We hebben er alles aan gedaan om vanaf de dag dat we weer volledig open mochten alles zo fijn en veilig mogelijk te laten verlopen. Handpompjes met desinfectie gel bij de ingangen, looproutes, schoonmaak regeltjes etc etc.

De tuinen liggen er mooi bij, de bamboe regendouches zijn op elke locatie gecheckt en hebben tijdens het warme voorjaarsweer al voor heel wat waterpret gezorgd. Activiteiten zijn bedacht en sinds vorige week scharrelen er kuikens rond bij de kippen van de Paardeweide! Met elkaar  hebben we ervoor gezorgd dat de eerste weken prima zijn verlopen.  Dank ook aan alle ouders, die er samen met ons fantastische team voor gezorgd hebben dat kinderen zich vanaf die eerste dag weer veilig en welkom voelden bij Hupsakee. Nog altijd is de overdracht korter en houden we de 1,5 meter afstand met ouders maar dat we kinderen weer ‘gewoon’ mogen opvangen daar zijn we heel blij mee! Want ‘gewoon’ was even niet gewoon en dat was toch best gek!

terug naar vorige pagina