Delpratsingel (Centrum)

De locatie aan de Delpratsingel, de naam zegt het al, ligt aan een van de mooiste singels van Breda. Het is een klein karakteristiek pand waar twee groepen in gehuisvest zijn.

Over deze locatie

Iedere groep heeft zijn eigen voorzieningen. Een groepsruimte waarin zich een afgeschermde babyhoek bevindt, 2 slaapkamers, een keuken en een verschoonruimte.

Buiten
Beide groepen hebben direct toegang tot de gezellige, groene tuin. De tuin wordt omgeven door de hoge huizen en bomen die eromheen staan en het is daarom opvallend rustig voor een locatie in het centrum. De grote wilg die midden in de tuin staat geeft veel schaduw. In de tuin is er ruimte om te spelen, fietsen, er staat een zandbak en er zijn  “voel bloemen” aan de muur bevestigd.

locatie foto

Lekker rennen in de frisse lucht, verstoppertje spelen achter de heg, taartjes bakken in de zandbak, zien hoe een zaadje een hele grote zonnebloem is geworden…… buiten spelen vinden wij belangrijk en vooral leuk! Door de verschillende seizoenen en de variatie van spelmateriaal en aanleg van de tuinen leren kinderen spelenderwijs heel veel. Daarnaast is het een enorme stimulans voor de fijne en grove motoriek. Bij Hupsakee proberen wij iedere dag, liefst 2 keer naar buiten te gaan.  Met je laarzen stampen in de regen, met je fietsje stoppen bij het pompstation om even te tanken, met je vriendjes en de juf “jan huigen in de ton” spelen, er is zoveel variatie!

locatie foto

Wij hebben genoeg speelruimte. We hebben alle speelruimtes zo uitdagend mogelijk ingericht. Natuurlijk is er op iedere locatie een zandbak en is er ruimte om te fietsen, maar daarnaast zorgen we voor veel groen, verstop plekjes, een huisje voor een rollenspel en verschillende materialen. Ze zullen wel eens vallen en worden ook regelmatig vies bij Hupsakee. Maar ze worden er ook heel zelfverzekerd van, worden motorisch uitgedaagd en komen veel met de natuur en dieren in aanraking. Buiten spelen is Fijn!!

Foto's Delpratsingel

Medewerkers Delpratsingel

Francis
Francis
Pedagogisch medewerker
Saskia
Saskia
Pedagogisch medewerker
Geanne
Geanne
Pedagogisch medewerker
Mariëtte
Mariëtte
Pedagogisch medewerker
Joos
Joos
Pedagogisch medewerker
Simone
Simone
Pedagogisch medewerker
Mariska
Mariska
Pedagogisch medewerker
Fatima
Fatima
Pedagogisch medewerker
Imane
Imane
Invalkracht
Betty
Betty
Groepshulp
Renee
Renee
Directie
Alex
Alex
Directie
Esme
Esme
Directie
Kees
Kees
Conciërge
Anja
Anja
Allround medewerker

Ervaringen Delpratsingel

Vaste gezichten en leuke activiteiten.
- Misha en Muriel, ouders van Lucas en Joris
Lees verder
Delpratsingel
Delpratsingel 8
4811 AM Breda
076 52 04 610 info@kdvhupsakee.nl
Openingstijden
Ma: 7.30u - 18.30u
Di: 7.30u - 18.30u
Wo: 7.30u - 18.30u
Do: 7.30u - 18.30u
Vr: 7.30u - 18.30u
Za: gesloten
Zo: gesloten