GGD inspectie 2019

GGD inspectie 2019

De GGD komt minimaal 1 keer per jaar onverwacht op inspectie bezoek. Hoewel alles bij Hupsakee natuurlijk keurig in orde is, is het toch altijd even spannend. Alle documenten moeten beoordeeld worden en de inspecteur komt op iedere groep de pedagogische kwaliteit beoordelen. Dan voel je je toch wel op je vingers gekeken. Toch zijn wij erg blij dat er op deze manier naar kinderdagverblijven gekeken wordt. We hebben de verantwoordelijkheid over andermans kinderen en dan mag er ...zeker op veiligheid en welbevinden extra controle zijn.

Het zijn altijd heel fijne en betrokken inspecteurs die graag meer willen weten over de werkwijze. Alle 3 de locaties van Hupsakee zijn weer aan de beurt geweest en we zijn trots op de rapporten die weer op de mat liggen. De inspectierapporten van alle kinderdagverblijven zijn voor iedereen in te zien op www.landelijkregisterkinderopvang.nl
Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, kijk dan zeker even op deze site. Het gevoel dat je bij een kinderdagverblijf hebt als je binnen stapt is natuurlijk het allerbelangrijkst, daar kan geen rapport tegenop. Maar het kan geen kwaad eens te kijken hoe het kinderdagverblijf van je keuze scoort op het gebied van veiligheid, het naleven van de wet en het welbevinden van kinderen.

De inspectierapporten van Hupsakee staan op deze website onder kopje veiligheid.

terug naar vorige pagina