10 jaar Bonny

10 jaar Bonny

Wij hebben weer een jubileum!! Onze Bonny werkt al weer 10 jaar bij ons. Wauw, wat een mijlpaal weer!
10 jaar terug zochten we een leuke, fijne l...eidster voor op de locatie Delpratsingel. We hadden een plaatje in ons hoofd waar we naar op zoek waren. We vinden een goede mix van pedagogisch medewerkers altijd heel belangrijk en weten dus vooraf naar wat voor type/opleidingsniveau/ervaring/kwaliteiten we op zoek zijn. Bonny kwam bij ons op gesprek en bij dat eerste gesprek zagen we al wel dat dit “type” (lees= enthousiast, lief, druktemaker, aanwezig, heel aanwezig) wel goed bij de groep paste. Iemand die er staat, die weet wat ze met je wil delen en die de passie voor kinderen uitstraalt. Oorspronkelijk is Bonny kraamverzorgende. Dat zagen we helemaal voor ons en waren dan ook een beetje bang dat ze dat heel erg zou gaan missen. Maar al snel hadden we door dat Bonny gewoon bij ons hoort.

En dan zijn we nu 10 jaar verder. Bonny werd het dus, die nieuwe leidster van de Delpratsingel. En wat hebben we al veel avonturen met deze lieve, beetje gekke leidster beleefd! Als Bonny er is, dan weet je dat. Dan schalt haar stem al door de gangen. Dan kletst ze alle kinderen, ouders en collega’s de oren van het hoofd.

Ze had bijna de 10 jaar op de locatie Delpratsingel volgemaakt. Maar in Januari is ze geswitcht van groep en is ze naar de Paardeweide “verhuisd”. En laat het daar nu ook een feestje zijn. Het lijkt alsof ze in deze groep ook al jaren werkt. De match met deze collega is ook weer helemaal prima. Het enige waar ze hier iedere dag weer van in schok is, is dat de koekjes, chocolaatjes en traktaties binnen een paar uur op zijn waar ze op de Delpratsingel rustig 2 weken blijven staan. Tja Bonny, join the club

Bonny, dank je wel voor 10 mooie jaren bij Hupsakee! Dank je wel voor je gezellige aanwezigheid. Het is voor ons mooi om te zien hoe je 10 jaar geleden binnen kwam als blij, vrolijke spring in het veld. Dat we je moeder hebben zien worden van dat hele leuke jongetje en dat er nu gewoon een volwassen, ervaren vrouw staat (die er nog steeds uit ziet als dat jonge ding van 10 jaar geleden, dat dan weer wel) maar dat die volwassen, verstandige vrouw ook nog steeds dat blije enthousiaste ei is! Heerlijk om je om ons heen te hebben dus blijf nog meer lekker hier totdat je over een jaar of 30 hier met een brilletje op je neus en een krakerige stem de boel uitzwaait!

terug naar vorige pagina