Interactieve voorstellingen

Een aantal keer per jaar is er een interactieve voorstelling. Samen met de kinderen gaan wij lekker dansen, swingen en zingen op muziek en gaan wij op avontuur!

Verschillende thema's

De volgende voorstellingen komen ieder jaar terug:

  • Clowntje Piet (rond carnaval)
  • Puk de paashaas (pasen)
  • Berenpicknick (lente/zomer)
  • Herfstvrouwtje (herfst)


Als voorbeeld een omschrijving van het herfstvrouwtje:

In deze voorstelling wordt er samen met de peuters en juffen veel gezongen, gedanst en bewogen op muziek en neemt het “herfstvrouwtje” de peuters mee naar een fantasie wereld. Op deze manier worden de verschillende ontwikkelingsgebieden zoals de taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling en de fantasie op een ongedwongen en speelse manier gestimuleerd.

Het “herfstvrouwtje” woont samen met de kabouters en de dieren in het herfstbos en gaat met de peuters op zoek naar eten voor de dieren zodat deze ook in de winter met een vol buikje kunnen gaan slapen. Samen beleven we spannende avonturen in het bos

want….komt het nog goed met de kapotte paddenstoel van kabouter Langbaard?

En……… zal mama eekhoorn haar verloren kindje terug vinden in dat “grote” donkere bos? Misschien kunnen de peuters daar bij helpen?!!

En als we dan moe, maar voldaan, alles weer tot een goed einde hebben gebracht, en de avond valt in het bos, is het tijd voor de dieren, kabouters en het “herfstvrouwtje” om te gaan slapen. Maar voordat iedereen weer in z’n warme nestje kruipt heeft kabouter Langbaard misschien nog wel een lekker glaasje bessensap voor alle peuters en juffen die we  gezellig met z’n allen rond het kampvuur kunnen drinken!

Kijk voor onze actuele activiteiten en thema's op de Nieuwspagina!