10 jaar Lisette!

10 jaar Lisette!

10 jaar Lisette

Toen we jouw cv voorbij zagen komen met daarin toerisme en de PABO hadden we niet durven hopen dat je 10 jaar later nog steeds onze collega zou zijn. Ook zelf was je daar op het moment van solliciteren nog niet van overtuigd maar je was wel toe aan een leuke baan waar je je creativiteit in kwijt kon. Het was zo’n fijn gesprek dat we jou graag als onze collega bij Hupsakee zagen rondlopen. Misschien niet voor eeuwig, maar hopelijk voor heel lang. Ook jij zag het zo. Geen idee wat er op je pad zou komen maar voor nu leek je dit heel leuk en je kon niet wachten de kinderen een fijne dag bij Hupsakee te bezorgen.

Denk je aan Lisette, dan denk je aan creatieve uitspattingen! Wat heb jij een creatief brein! De jaren dat je vast op een groep stond zorgde je ervoor dat kinderen activiteiten deden die vaak net even wat anders waren dan dat ze gewend waren. Zo bedacht je een heuse wasstraat voor de loopfietsen, auto’s en driewielers op de buitenspeelplaats. Wat een plezier hebben de kinderen (en jullie zelf) daarmee gehad. De kinderen in ondergoed dansen in de verf. Baby’s er tussendoor in een romper en maar ontdekken.

Je gaat vol voor de kinderen. Die moeten een leuke dag hebben. ’s Morgens in alle vroegte ben jij al bij Hupsakee in de weer met potten verf, lijm, materialen en weet ik wat al niet meer. Ruim voordat de kinderen er zijn staat alles al klaar. Hoe de groep er na een activiteit uitzag interesseerde je iets minder, je wilt blije gezichtjes zien. Opruimen komt later wel! Ook als het al bijna lunchtijd was, dacht jij nog net wel wat tijd te hebben voor een kleine activiteit. 9 van de 10 keer resulteerde dit in een toch wat grotere activiteit dan dat je van te voren had bedacht… Maar ook dan vond je het belangrijker dat de kinderen met iets leuks bezig waren dan dat je op uur en tijd klaar zat voor de boterhammen. En zo zien wij dat graag!!

Wat ook typisch Lisette is is dat je in iedereen oprechte interesse hebt. Je wil graag weten hoe het met iemand gaat en wat voor leuke ideeën een collega heeft. Maar kom je op jouw groep dan heb je eigenlijk geen tijd voor een praatje. Met een schuin oog kijk je je collega aan en luister je naar het verhaal. Maar met het andere oog en vooral met je aandacht ben je bij de kinderen. Op een ander moment kom je wel bij je collega terug met een luisterend oor. Nu is het tijd voor de kinderen. En je hebt trouwens ook nog verf op je trui. En je staat met 1 been in een hoepel. En het andere been vangt een omgevallen blokkendoos op. Druk dus ;-)

Super stoer dat je in 2019 besloot een carrière switch te gaan maken maar daar eerst ‘even’ 4 jaar voor terug de schoolbanken in moest… En dan niet om de hoek, maar je reist elke week af naar Antwerpen voor je opleiding tot logopedist.  Hupsakee helemaal vaarwel zeggen kon je echter niet, dus we maken dankbaar gebruik van jouw als fijne betrouwbare invalkracht. Dat is wel even schakelen want als invalkracht sta je wat vaker op een andere groep en ben je er een stuk minder. Toch weet je ook nu een feestje te maken van de dag. En wij zijn super trots op jouw prestaties op school!

Lisette, we hopen nog lang van jou als collega te mogen gaan genieten. Ook al is dat nu niet wekelijks en ook al zien we je een stuk minder vaak. Als je er bent ben je er voor de volle 100 procent. Dank je wel alvast voor deze jaren. Je bent een topper!

 

terug naar vorige pagina