Kinderdagverblijf Breda

Welkom bij kleinschalig kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda.

Kinderdagverblijf Hupsakee heeft drie locaties in Breda

Kinderdagverblijf Hupsakee heeft drie locaties in Breda

Kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda is een particuliere organisatie met drie vestigingen in Breda. Ons kinderdagverblijf staat voor kleinschalige en persoonlijke opvang voor uw kind in een warme omgeving.

Dus bent u voor uw kind op zoek naar een kleinschalig en warm kinderdagverblijf in Breda? Dan past kinderdagverblijf Hupsakee uitstekend bij u en uw kind! U heeft de keuze uit maar liefst drie locaties binnen Breda. Onze locaties zijn:

 • Paardeweide, Haagse Beemden
  Het kinderdagverblijf aan de Paardeweide in Breda is een ruim opgezette locatie nabij uitvalswegen en andere voorzieningen. De gesplitste ruimte zorgt voor het kleinschalige en huiselijke gevoel dat wij zo belangrijk vinden.

 • Delpratsingel, Centrum
  Het kinderdagverblijf ligt, zoals de naam al zegt, aan de singels van Breda. Het pand is klein en karakteristiek.

 • Louwersdonk, Haagse Beemden
  De locatie Louwersdonk van kinderdagverblijf Hupsakee is centraal gelegen en bevindt zich nabij uitvalswegen, winkelcentrum ‘de Donk’ en andere voorzieningen. De locatie is kleinschalig, maar biedt veel ruimte om te spelen en te ontdekken.

Visie en doelstellingen van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda streeft naar het creëren van een veilige en vertrouwde opvangsituatie, in een gezellige omgeving met een warme sfeer. Deze situatie moet aansluiten op de thuissituatie, maar moet daarop ook een aanvulling zijn door kinderen te prikkelen en persoonlijke ontwikkelingen te stimuleren. Onze pedagogische medewerkers zorgen voor uw kind en hebben oog voor veiligheid, hygiëne, ontwikkeling en de individualiteit van het kind. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan bij kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda voorop.

Wij kijken niet naar het beschikbare vloeroppervlak en de maximaal haalbare groepsgrootte, maar onze primaire focus is de samenstelling en dynamiek in een groep. Op die manier is er voldoende aandacht voor het samenzijn als groep, maar zorgen wij ook voor voldoende individuele aandacht. In de combinatie met thuis is dit een goede basis voor hun verdere leven.

Kort samengevat zijn dit de belangrijkste aandachtspunten voor onze drie kinderdagverblijven in Breda:

 • veilige en vertrouwde opvangsituatie
 • gezellige omgeving met een warme sfeer
 • stimuleren persoonlijke ontwikkeling
 • kleinschalig
 • persoonlijke aandacht

Historie van kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda

Particulier Kinderdagverblijf Hupsakee is gestart in 2005, vanuit de overtuiging dat een opvangsituatie veilig, leerzaam, maar vooral leuk moet zijn! Bij Hupsakee geloven we dat we, door kleinschalige opvang en een met zorg uitgekozen team, een dergelijke opvangsituatie kunnen bieden. Klik hier voor meer informatie over de historie van ons kinderdagverblijf.

Meer informatie over kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda?

Zijn na het bezoek aan onze website nog niet al uw vragen beantwoord? Neem voor meer informatie over kinderdagverblijf Hupsakee uit Breda gerust contact met ons op! Of mail direct naar info@kdvhupsakee.nl.